Kuten täällä on viime postauksissa kovasti toitotettu niin neulonut en oli silmukkaakaan pitkään aikaan.

Sen sijaan oon vähän virkkaillut...

Tässä kuvassa on tulossa matto. Työtä on virkattu 10mm:n koukulla. Langan tarina: Sain langan ystävältäni joka puolestaan on saanut sen omalta ystävältään. Tämä henkilö on saanut langan tädiltään joka oli heittämässä pois äitinsä kuolinpesän lankoja. Langat on todella vanhoja, todennäköisesti uudelleen auki karstattuja ja langaksi tehtyjä sodanaikaisia armeijan mantteleita. Mattoon tulee vielä jokin pitsireunus, ehkä nirkkoja tai jotain. Ensin vaan teen toisen samanlaisen jotta näen paljonko lankaa jää reunuksia varten.

Sitten on syntynyt kilpikonna. Veljenpojalla on 1v. synttärit parin viikon päästä ja piti tehdä kilpparin harjoituskappale (malli Mia Bengtssonin amigurumi-kirjasta). Tämä on aloitettu toissa iltana ja valmistui eilen, eli kerrankin ihan tuore työ! Lankana anttilan akryylilanka fleur ja koukku 3mm. Silmät on virkattu tuntemattomasta jämälangasta. Veljenpojan lahjakonnille tulee varmaankin sellanen pikkunen "juju" mutta siitä lisää kun konnat on valmiita.

Mies osti mulle eilen myös tuon uusimman Bengtssonin kirjan. Alla olevan ostin viime keväänä. Kannattaa myös käydä katsomassa Mian blogi!

Tämä nyt ei liity virkkaukseen mitenkään mutta tässä uusin vanha nalleni:

Kirpparilöytö ja omasta mielestäni aika edullinen! Vaatteet tuskin nallelle kuuluu mutta kun oli päällä niin en ole ottanut niitä pois. Nallesta ajattelin taas laittaa kyselyn Armille nallekarhumuseoon. Armi arvioi edellisenkin nallen.

Tämmöistä tällä kertaa! Aurinkoista tiistaita!!