Perjantaina bittiavaruuteen kadonneen postauksen paikkausyritys kun mies nukkuu nyt kun yöllä tuli pari työkeikkaa.

Viikon verran on ollut aika sekavat ajatukset kun ei tiedä miten jatkaa eteen päin. Isoja päätöksiä pitäis kyetä tekemään. Tässä pieniä paloja mitkä tällä hetkellä tuntuu mieltä piristävälle:

Olen nauttinut neulomisesta. Pientä ja hitaasti syntyvää mutta suorittamisen tarvetta ei näiden kanssa edes ole. Avokin villasukat ja Eetun villapaita.

Sorruin kirjaostoksiin. Kuvitukseltaan kauniita kirjoja: Unelmien leikekirja, Cath Kidstonin Sew! ja Punokset puikoilla.

Kauniita yksityiskohtia kotona: mm. ihanat kahvipurkit, kylppärissä hajuvesipullot ja varmaan maailman kaunein muki! Rakkaalta siskolta saatu satumetsä-muki. :)

Se kun joku muistaa. Ulkomailla asuvalta ystävältä tuli postia. Kuulumisten lisäksi paketista paljastui itsetehty kalenteri tälle vuodelle (kuva kannesta ja heinäkuun aukeamasta) ja muuta pientä ja söpöä! Noi kissakirjanmerkit nähtyäni olin ihan myyty! :D

Lisäksi täällä on leivottu... Ei mitään mainitsemisen arvoista mut kuitenkin...

Täytekakku jossa päällä on MMF-kuorrutus. Kuvassa näkyy kaksi eri yritelmää valmistaa kyseistä taikinaa. Ekasta syntyi vihertävä kukkanen. Taikinaan käytin neljää väriä sisältäviä Väiski-vaahtokarkkeja kun muita ei ollut saatavilla. Lisäksi käytin ilmeisesti liikaa tomusokeria kun taikina ei ollut joustavaa- ennenmminkin tuli mieleen pyyhekumi. :D Seuraavassa yritelmässä oli valkoisia ja vaalenapunaisia Haribon vaahtiksia. Ja mansikanmakuista vaaleanpunaista tomusokeria. Niistä siis toi yli-imelä ja hempeä väri. Tähän taikinaan ei sitten ilmeisesti ollutkaan tarpeeks tomusokeria. Oli nimittäin VAIKEA kaulittava. Onneks mulla on mies jolla on vähän pidemmät piuhat kun mulla... Tämän taikinan teon oon kuitenkin päättänyt opetella! Tuli mitä tuli... Tää kakku ei oikein ole mun makuun. On nimittäin suhteellisen makea. Täytteessä flora vispiä ja pätkiksiä. Olis kaivannut jonkun kirpeämmän maun rinnalleen.

Mut sitten vielä kuvaa tosta pyyhekumista:

Ei mikään kehuttavan kaunis mut kuitenkin omasta mielestä ihan hauska.

Samasta satsista tuli myös perhonen.

Ja muutenkin oon tehnyt vähän kakunkoristeita:

Koristeltuja sokeripaloja:

ja marsipaaniruusuja:

Näitä oli kiva tehdä. Mitään käyttötarkoitusta ei ole, ihan siis huvikseen on vaan väännetty tämmöisiä. Pienestä ruususta tuli ehkä parempi kun isosta. Ison ruusun lehtien yläreunat ois saaneet olla ohuemmat...

Tämmöisiä kuulumisia täältä. Mukavaa sunnuntain jatkoa! :)