Viimeinen viikko meillä on sairastettu. Isäinpäivänä käytiin Pukkilassa mun veljen luona kun täytti vuosia päivää aiemmin. Tuliaisina tuotiin kotiin mikäs muukaan kun sikainfluenssa. Oltiin tiistai-iltana kumpikin tosi kipeitä ja sitten siskolta tuli puhelu että koko meidän perhe ja veljen naisystävän lapset on sikainfluenssassa. Mies parani loppuviikosta mutta mun piti käydä lääkärissä hakemassa tautiin helpotusta. Sain tamiflu- ja antibioottikuurin. Toi tamiflu on kyllä viimeinen lääke maailmassa jota syön vielä uuden kuurin. Se tekee nimittäin todella pahan olon. Kaiken huipuks toi lääke aiheutti niin kovaa oksentelua että oikeasta kyljestä meni luultavasti kylkiluu särkivikaseks...

Mut hei, täällä on neulottu!

Tein itselle lapaset Novitan Temposta.

SE JUTTU näistä vielä puuttuu. Enkelinapeista tulee jotkin koristeet kunhan ennätän ne tehdä.

Lisäks miehelle valmistui eilen illalla pipo (aloitettu VIIME KEVÄÄNÄ!) Mutta sattuneesta syystä en saanut pipoa tähän hätään kuvattua kun mies on töissä.

Mutta siis malli on Novita-lehdestä ja lankana tummansininen Samos. Lankaa piti mennä kaks kerää mutta multa jäi ensimmäisestäkin kerästä pieni nöttönen jäljelle. Omaa kuvaa kunhan mies kotiutuu töistä.

Perjantaina taudin ollessa pahimmillaan hain R-kioskilta pientä lohdutusta... Uuden Designer Knitting-lehden.

Ja tänään postilaatikkoon kolahti Evita- ja Olivia-lehtien tilaajalahjat. Kummastakin lehdestä tilasin parisen kuukautta sitten muutaman numeron näytepätkät.

Olivian tilaajalahjana oli Nora Norwayn Anka-rannekoru.

Ja Evitassa kaulakoru.

Kristallisydämen saa irti ja sinne saa sisälle hajuvettä. Harakalle kiiltävää! Nää on ihanat!