Koiran kanssa aamulenkillä käydessä otin pari kuvaa kun on niin nätti auringonpaiste ulkona.

Keväisestä olosta ja uskosta siihen että ehkä se se kesäkin sieltä tulee, mulle virisi älytön halu tehdä valmiiks hame jota olen suunnitellut kirpparilta ostetusta pöytäliinasta jo syksystä asti.

Työt alkaa parin tunnin päästä ja ompelukone on omalla kämpällä joten tyydyin napsimaan kankaan hakaneulalla kiinni ja vähän vaan mallaamaan miltä se päällä näyttäis...

Tässäpä tulos... Jo ennestään lyhyenä ihmisenä näytän entistä lyhyemmältä ihme kenotusasennon takia... Ja sukista ei kannata välittää... Lenkkeilyn jälkeen maltoin sentään verkkarit heittää pois ennen mallaamista mut muuhun vaatetukseen en jaksanut kiinnittää huomiota. Ja kuvaakaan ei voinut ottaa kun suoraan oven edessä... Mut eiköhän tästä ajatus kuitenkin tule selville.

Tää oli siis lähtökohta. Syksyllä sain sen verran aikaan että Joka tyypin kaavakirjan ohjeiden mukaan leikkasin pyöreän aukon keskelle pöytäliinaa. Mun ällillä en sitä ymmärtänyt että aukko "hieman" saattaa venähtää. Pakko siis vähän muokata tota tosta muutenkin vetoketjun ja vyötärönauhan laittamisen lisäks.

Ja sit neuleprojekti joka lähtee puikoille kevään kunniaks vaikka keskeneräisiä töitä on muutama...

Vanhoja lankoja hyödyntäen... Harmaa ja punainen on kirpparilankoja ja vihreä jotain äidin jäämistöistä löytynyttä... Arvauksia saa laittaa että mitä näistä mahtaa tulla...?