Uhosin kovasti että ilman kuvia en blogia päivittele ja siitä syystä olenkin ollut päivittelemättä mutta nyt sorruin...

Paljon on työn alla mutta valmistuminen vähän takkuaa. Mussukalle oon sukat saanut alusta loppuun valmiiks ja jotain muuta pientä... Kevätpäiväntasausyllätyshuivikin on edelleen vaiheessa. Neuletapaamisiinkaan en ole selvinnyt vaikka on ollut aikomus mennä. Mies, joka mun kanssa sängyn jakaa, ei oikein kovasti ole innostunut noita neulejutuista muuta kun silleen että saa sukkaa ja pipoa yms valmiina päälleen laitettavaks... o.O No vissiin aika yleistä noilta kaksilahkeisilta.

Sitten vähän muita kuulumisia... Aika on kulunut melkein päivästä toiseen samalla tavalla... Töitä, kotona oleskelua ja koiran kanssa touhuamista. Hyvin kummoisia ei olla tehty eikä olla edes missään käyty. Orimattilassa ja Lahdessa piipahdettiin reissut pari viikkoa sitten ja sitä edeltävänä viikonloppuna käytiin Vaalimaalla.

Sitten kevään kunniaks lisääntymisasioihin... Meille tulee perheenlisäystä- karvaisena ja nelijalkaisena tosin... Ollaan siis ottamassa koiranpentu. Karkkilasta löytyi loistava kasvattaja ja odotellaankin meidän "poikaa" syntyväks hetkenä minä hyvänsä. Eilisen tai tän päivän aikana olis pitänyt ilmoitella tulostaan. Sitten onkin edessä muutama vierailu pentuja katsomassa ennen kun oma saadaan kotiin. Tässä on vähän tulisilla hiilillä oltu ja odoteltu että koska pennut syntyy. Uhosin jo mennä hännän alle kurkkimaan jos ei ala kuulua.

Tänään mulla olis työhaastattelu. Olen ollut puhelinmyyjänä nyt 1,5kk ja hyvin paljon positiivista sanottavaa ei työstä ole. Työ on ihan ok, ei siinä mitään mut vika on vähän enemmän talon sisällä... Olikin siis lottovoitto kun sain maanantaina puhelun Kotkan citymarketista ja tänään kymmeneltä menen haastatteluun sinne...

Tässäpä kai näitä kuulumisia nyt oli... Lisää kunhan saan kuvia siirrettyä vanhasta puhelimesta uuteen. Vanhan kaapeli on kateissa ja uudessa ei ole kuvia käsitöistä...