Novitan maskottivaihdossa virkkasin Marjutille pienen enkelin. Laitan kuvan tänne nyt kun enkeli oli jo eilen perillä.

1955371.jpg

Ohjeen olen löytänyt joskus täältä, mutta ihan vaan ulkomuistista nyt virkkasin oman version. Päässä on lankalenkkialoitukseen tehty kiinteitä silmukoita, siivet ketjusilmukoita ja nirkkoja. Ja mekko koostuu pylväistä ja nirkoista. Lankana Lidlin virkkauslanka.
Tänään muistin että enkeleistä pitävällä serkullani on synttärit. Koukulle joutuu siis toinen enkeli jonka kiinnitän korttipohjaan.

Tekis mieli melkein miehen äidillekin enkelikortti laittaa. Tuli nimittäin huonoja uutisia sunnuntai-iltana. Miehen äidillä on todettu kasvain lonkassa. Itse tiedän millaista on pelätä pahinta koko ajan oman äidin puolesta. Omalla kohdalla tapatui se kaikken pahin vaihtoehto mutta nyt en halua uskoa että niin kävis. Kunhan vähän faktatietoja saadaan niin sitten.

Mutta sitten vielä vähän käsityöjuttuihin. Revontuli alkaa olla loppusuoralla. Mulla ei vitosen pyöröä ollut joten oon pitkillä puikoilla huiskinut menemään. Käy vaan selkään niin helkatisti että pakko vähän huilata välillä. Lisäks Ian ohjeella olen alkanut virkata myssyä aiemman postauksen mustasta mambosta. Myös violetista tulee jonkinlainen. Tummanharmaista isoveljistä tuli jo kurpitsapipo, mutta kuvaa taas jahka saan mallin itselleni. "Malli" tilas itselleenkin jo samanlaisen mutta vielä leveämpänä.

Nyt olen muuten sitten syttynyt tolle mineilyllekin. Eilen jo jotain miniä valmistui. Siitäkin lisää vähän myöhemmin. Jouluks ajattelin vähän isompaa valmiiks saada samoin kun helmikuuks. Helmikuussa yhdellä läheisellä on tärkeä päivä ja siiheks ajattelin lahjan tehdä...

Onko teillä muuten vinkkejä millä saatais pidettyä naapurin kissa poissa nurkista? Ei mua haittaa se että tossa ulkona pyörii mutta se on tullut muutamaan otteeseen olkkarin tuuletusikkunasta sisälle. Hajottaa täällä tavaroita yms. Yhtenä yönä oli keittiössä käynyt puurokattilalla ja rikkonut kananmunat lattialle. Viime yönä herättiin siihen että naukui meidän ikkunan alla. Kiinni ei anna vaan lähtee pihalle. Sikäli vähän stressaavaa että olen kissoille allerginen ja tän hetkinen sairastelu saattaa siitä johtua. Sitä en tiedä että kenen kissa on. Musta olis vaan kiva voida tuulettaa omaa kotia kaikessa rauhassa pelkäämättä että sitten toisten lemmikit käy tuhoamassa täällä ruokaa ja tavaroita. Tälläkin hetkellä kämppä on kun sauna kun meillä ei oo minkäänlaista ilmanvaihtoa. Ja varsinkin sitten kun on pyykkiä pesty kun ne joutuu kuivattamaan sisällä... Kuumaa ja kosteeta... Huoh...

Mutta nyt hyökkään ton uusimman Suuri Käsityö-lehden kimppuun kun äsken kolahti postiluukusta.