Niin paljon ei vielä aamusta järki juokse että olisin otsikon keksinyt mut mennään nyt ilman...
Alkuviikko on ollut mitä sattuu... Isäntä on ollut sairaana ja yhteistuumin haettiin eilen yhdessä sairaslomaa. Isäntä flunssan ja mä kuumeen takia. Mulla tuppaa noi flunssat vaan aina keuhkoja kohti pyrkimään niin kun nytkin. Lisäks tiistaina tarjoutui tilaisuus vaihtaa työpaikkaa... Mahdollisesti ehkä kolme viikkoa töitä. Tän hetkisessä paikassa tuskin olis ollut sitäkään vähää. Lisäks tää on lähempänä kotia ja vuorotyötä. Mut päivä kerrallaan mennään ja kunhan saadaan laskut maksettua. :D Mutta nyt sitten on pakko keskeyttää sairasloma ettei mene paikka ohi. Kuumemittaria en oo edes uskaltanut vielä kaivaa esille tänään.

No sitten, tiistai oli myös tilipäivä. Laskujen ohella oli sitten lankavaraston täydennystä ohjelmassa. Pari kerää Novitan mamboa ja isoveljeä löysin. Lisäks kävin yhden liiterin (Lidl) tonkimassa mutta lankoja ei ollut... Lahdessa niitä on kaks(?) muutakin mutta en jaksanut niihin ajella enää.
Katiija oli ostanut oman kotipaikkansa Lidlistä lankaa... Arvatkaas mitä mä tein... Hienovaraisesti isännälle ehdotin että mitä jos poikettais Orimattilaan mennessä myös Hollolassa. Niin onnellisesti sitten kävi että sain kaks pakettia sukkalankaa ostettua. Joo ja vähän kirjontalankaa löysin kanssa ja finnmarilta muutaman kynttilän luomaan tunnelmaa näihin syysiltoihin. Siskolle ja sen poikakaverille piti kanssa pari kynttilää antaa kiitokseks kuvausavusta. Blogiin kuvia on siis jo otettu mutta ne on nyt vielä siskon kamerassa ja odotellaan että siirtää ne koneelle ja lähettää mulle.

Niin joo... Mua oli lisäks tiistaina odottamassa ylläri kotona kun tultiin töistä. Esikolta oli tullut lankapaketti! :) Ihanaa keltaista mohair-lankaa. Sopii hyvin syksyä piristämään. Mulla on jo suunnitelma valmis mitä näistä langoista tulee.

Vielä alkaneen lokakuun piristykseksi kävin osallistumassa MouMoun blogissa miniarvontaan. Jos vaikka sais syksy-nassuun vähän uutta väriä piristykseks.

Mutta nyt on aamuteet juotu ja tää lähtee kuumaan suihkuun.

Muoks. Arvontaan oikein vastasi JossuP ja Esikko. Mutta kun molemmilla oli useampi vastaus niin en ole vielä päättänyt laitanko molemmille jotain vai arvonko voittajan. Alun perin oli puhe että ekasta oikeasta saa jotain pientä mutta tän verran nyt matkan varrella muokkaan sääntöjä.