Jeps...
Laitetaan vaikka ihan kronologisessa järjestyksessä nää kuvat nyt.

Perjantaina kaupassa käydessä nää huuteli uutta kotia:

1866956.jpg

Verena ja se paljon puhuttu VK. Mäkin omistan siis nyt ton Vogue Knittingin jossa on Tikrun suunnittelema vihervaara. Lisäks kerät pirteän värisiä seiskaveikkaa ja rose mohairia. Suunnitelmat näille jo on mutta se jääköön salaisuudeks.

Ja sitten ne sukat...

1866965.jpg

Tämmöset näistä tuli. Ja tältä näyttää jalkaan laitettuna:

1866992.jpg

Kuvan karvajalka en oo minä eikä lähimetsästä metsästetty peikko vaan isäntä. Toinen sukka näyttää ihmeen löperöltä jalassa kun onneton tais luulla että sen on kainaloon saakka yltettävä. Onneks ei lisäpituutta tullut niin paljon että voi henkseleillä kiinnittää. :P

Nää kuvat on otettu isännän puhelimella ja siks on laatu huono. Kamera lakkas vuorostaan toimimasta kuten edellisessä postauksessa kerroin... Taidan muuttaa kivikaudelle luolaan asumaan niin ei tartte miettiä noita henkimaailman vehkeitä, kuten tietokoneet, kamerat ja puhelimet...

Synttärilahjasta ei vieläkään ole kuvaa. Ja kun kaikki muutkin tuntuu laittavan jos jonkinmoisia arvontoja pystyyn niin pitäisköhän mun seurata perässä... Voisin jotain pientä laittaa sille joka ensin kertoo oikeen vastauksen... Mitä siis oon mahtanut synttärilahjaks saada..?

Muoks tohon arvonta-kohtaan... Kertokaapa vielä vastauksen lisäks lempiväri ja se että mitä kautta olette mun blogiin eksyneet.