Tää blogeilu on vähän jäänyt taka-alalle kun vieläkään ei oo näkynyt kameran akkua... Kuvia siis tehdyistä töistä on hankala laittaa...
Pikkusiskon kameralla otettiin valmistuneista Dragon Scarfeista kuvat ja ne on sähköpostissa mulla. Kun meinasin blogiin liittää ja tallensin ensin ne tietokoneelle niin nyt en sitten löydä niitä enää mistään. Ja nyt on päänsärky sillä mallilla että ei edes huvita alkaa niitä etsimään. Pian käy muuten niin että käytän konetta pajavasarana ja naapurit häiriintyy.
Puikoilla on jokunen työ... Siskolle kaulaliina punaisesta mambosta ja mustasta  seiskaveikasta, itselle harmaa hihatin mambosta, Branching Out jostain ruskeakirjavasta mohairin tyyppisestä langasta (äidin peruja), pari purkuun menevää huivin alkua ja erinäinen määrä villasukkia.
Novitan neulomon kautta löysin Tiinan joka myi ylimääräisiä lankoja. Isäntää vähän valmistelin tulevaa varten ja kotona ei noussut meteli kun langat hain postista... Kerrankin toimi toi sulovilenismi (ostin kun halvalla saa)... Nyt oon sitten onnellinen punamustan ja lilamustan rustikan, parin melli-kerän, hahtuvan ja pirkkalangan omistaja. Noista rustikoista on nyt sitten tulossa siskolle jotain. Punamustasta (2kerää) cleaves ja lilamustasta blackberryn muunnelma. Malli oli kuulemma ihana mutta sileenä neuleena ja ilman palmikoita...
Ai niin... elämäni ekat bambupuikot sain viime viikolla! Simply knittingin mukana tuli ja branching out lepää nyt tossa edessä noiden bambujen hellässä huomassa. Nautinto noilla on neuloa. Sukkaoperaatioo varten vielä päätin parit bambusukkikset tilata.
Sukista päästäänkin sitten tossuihin. Niitäkin on muutamat tuloillaan. Itselle edelleen ne mustasta tovesta tehdyt en pointet ja itselle pinkistä ja siskolle punaisesta tennesseestä novitan mallilla virkatut tossut. Myös nää houkuttais...
Nyt on sitten mullakin "lomaa". Reilut viis kuukautta ennätin tuolla paikallisella virvoitusjuomatehtaalla ajella mäyristä ja sixpackia ja tehdä käsinmättöä. Perjantaina loppui työt ja nyt sitten vaan ollaan ja ihmetellään miten aika kuluu näin nopeesti.
Isännälle on jo vähän ehdotettu ajanvietettä... Novitan myymälä Korian ABC:llä ja Ruskovilla ainakin odottaa käyntiä. Nyt pitäis vaan sitten saada auto kuntoon. se on nimittäin taas hajoamisen partaalla... Tavoitteena on kuitenkin noista myymälöistä löytää jotain ihanaa (sukkalankaa ei tällä kertaa sillä sitä ostin taas pari kerää perjantaina).
Mutta nyt hetkeks nukkumattia houkuttelemaan vierailulle. Jos tää päänsärkykin helpottais sitten.