Viimeisen viikon sisällä oon haalinut ja saanut kaikkea ihanaa. Kuvattavaa siis olis mutta kun kameran akkuja ei löydy...

No alkuun vähän sanallista selitystä ja kuvaa seuraa sitten myöhemmin.
Viikonloppuna isän luota kannoin äidin vanhoja kankaita. Kolmea eri väristä (vaaleanpunainen, sininen ja vihreä) seeprakuvioista ja yhden vähän 50's-henkisen. Lisäks löysin jotain vanhoja pitsejä. Niitäkin vois kokeilla käyttää johonkin. Joku pätkä jopa näytti vähän siltä että olis voitu mahdollisesti ihan käsin nyplätä. Siinäkin olis sellanen juttu jota vois olla joskus kiva kokeilla. Sisko joskus pienenä pari vuotta kutoi pitsiä täällä.
Tiistaina Lankakauppa Heinistä ostin pari kerää mustaa Sandnes Tovea En pointeja varten ja lisäks vielä Sirdar Juniperia lisää. Ja tänään tarjoustalosta samaista Novitan Teddyä siskon dragon scarfiin josta omanikin tein. Niiden lisäks matkaan tarttui kolmosen sukkapuikot ja virkkuukoukku.
Kotona olikin sitten kiva yllätys odottamassa... Satu H:n tekemät silmukka- ja kerrosmerkit! Noi oli ihanat. :) Nyt on ilo neuloa töitä joissa tollasia tarvitaan kun noi on puikkoja "koristamassa". :)  Kiitos vielä Satu!

Taidan vielä hetken jatkaa noita en pointeja ja hiipiä sitten sänkyyn. Alkaa toi uni painaa silmää sen verran ettei kovin pitkään enää jaksa valvoa. Paljon ei enää viitsi neuloakaan silmät puoliummessa kun äsken jo sain purkaa neulomusta ajatuskatkoksen ja väsymyksen yhteisenä tuloksena...