Tänään tuli postin mukana kirje Hong Kongista asti. Oli kiva lukea kuulumisia ja vähän uutta infoa paikallisesta kulttuurista. Siellä on tapana antaa vuoden vaihtuessa erilaisia onnentoivotuksia näteillä kuviopapereilla. Itsekin sain kolme erilaista toivotusta kirjeen mukana.

1382284.jpg1382292.jpg1382288.jpg

Ensimmäisessä merkit tarkoittaa hyvää terveyttä, toisessa lisää rahaa ja kolmannessa toivotaan unelmien toteutumista. Skannaukset on vähän onnettomat kun paperi oli kiiltäväpintaista ja taitosten takia meinaa vielä vähän heijastaa. Lisäks toi neliön muotoinen on nyt väärin päin. Kone ei antanut kääntää äsken, joten yritän myöhemmin uudelleen.

 

Tänään olis vielä lankaostoksilla aikomus käydä ennen töihin menoa. Isälle haluaisin neuloa sukat ja niihin sopivaa lankaa ei ole kotona. Niin ja siis tota lankaahan ei koskaan ole liikaa (vaikka avokki yrittää niin väittää...) Lankaa siis löytyy sellaset neljä säilytyslaatikollista (kokoa en muista mut sen verran suuria että kivasti vievät tilaa olkkarista) ja vielä 2-3 muovikassillistakin. Mutta siis hätävaraks sopiva määrä... ;) Ruskeaa ei oo niin paljon että sais sukat tehtyä, joten se on hyvä syy käydä ostoksilla. :P Täällä aina yhden nimeltä mainitsemattoman mieshenkilön silmät pyörii päässä epätahdissa kun emäntä tulee kaupasta lankakerien kanssa. Onpa tuo kyllä oppinut lauseissansa käyttämään mm. Novita-sanaa mun käsityöinnostuksen myötä (esimerkki-lauseita tosin en välttämättä viitsi julki tuoda-ainakaan ihan kaikkia). :D