Niin siis ihan vaan asioilla piti käydä keskustassa. Mukaan tarttui neljä kerää Fleuria Anttilasta, muliinilankaa 8 eri sävyä, aidakangasta ja ristipistotöille kehys...
Kuvaa pukkaa jahka kone pelittää taas kunnolla.

Lisäks meille on tulossa "perheenlisäystä". Sekarotuinen 2v. Lissu-tyttö on nyt sitten ilmeisesti muuttamassa meille Kittilästä asti. Kuukauden päästä varmaan jo päästään tutustumaan toisiimme. :) Ihan mieletön hauvakuume jo vaivaa. Olen selaillut kaikkia koirajuttuja netissä. Meidän pieniä siilejä on vielä valtava ikävä, mutta nyt on siilihanke jäissä jonkin aikaa. Kunhan joskus se omakotitalo löytyy niin ehkä meille sitten taas joku piikkipallo eksyy.

Edellinen postaus meni muuten persiilleen... Tarkoitus oli lisätä kuva pipoista jotka valmistui tossa reilu kuukausi sitten.

1396344.jpg

Oikealla Satu H:n ohjeella cathat Novitan teddystä ja vasemmalla samasta piposta versio joka on neulottu Novitan mambosta. Lisäks siihen tein vaaleanpunaiset kolmiot korviin. Tolleen näyttää vähän hassulta. Päässä ois pitänyt kuvata. No ehkä joku päivä suostuttelen avokin malliks... ;)

Niin ja vielä ilmoittauduin tänään SAY5:een. Millään en malttais odottaa että se alkaa. Aiemmin en oo noissa mukana ollut niin siks vähän jänskättää.
Mut nyt taas ATC-korttien pariin. Niistä innostuin eilen illalla. :)