No niin, nyt on taas wintoosa kunnossa. Kun vielä isäntä sais asennettua tulostimen uudelleen niin pääsisin skannailemaan kuvia.

Tällä viikolla on tullut tehtyä kaikenlaista pientä. ATC-kortteja yms ja pari mazebookia kanssa. Mulle ihan uusi tuttavuus mutta jäin niin koukkuun että jatkossa varmasti teen lisää. Tarkoitus on tehdä yks jopa kaverille häälahjaks. Sisään kerään avioliittoon liittyviä tekstinpätkiä. Lisäks tädille teen yhden johon laitan mietelauseita savon murteella.

Korteista ja noista mazebookeista kuvia kunhan tulostimeen on tehty tarvittavat kytkytykset. Nää  on eksyneet viimetteeks mun kassiin (ja ihan vahingossa :P).

1416325.jpg

Muliinilangoilla on tarkoitus kirjoa yks taulu lahjaks. Vihreästä fleurista tulee varret legwarmer sockseihin. Mustasta ja violetista tulee weetzie-kämmekkäät (ei antanut nyt jostain syystä avata sivua jolla ohje oli). Ja lisäks kuvassa paketti aidaa ja tuolta alakulmasta pilkistää vähän kirjontakehystä...  Niin joo ja tosta samos lollipopista jatkan mun "kesäkassia". Luulin että tota sinikirjavaa väriä ei oo enää missään mutta sitten prismasta löytyikin vielä muutama poistokerä hintaan 1,50€.

Onneks tänään pääsin töistä reilut pari tuntia etuajassa. Nukuin pienet päikkärit ja nyt jaksaa sitten väkerrellä kaikkee pientä kivaa pitkin iltaa... :)