Viikko takaperin innostuin virkkaamaan kirjanmerkkejä crochetroon ohjeella.

Ensin vähän jännitti virkata englanninkielisestä ohjeesta, mutta ongelmat sain selätettyä nopeasti Marjutin virkkaussanaston avulla. Virkkaaminen kun on tupannut jäämään mulla vähän taka-alalle niin ei ihan kaikki ole hallussa sillä saralla...

Kiva vaikka pikkulahjaksi, nopea tehdä.

Lanka jotain tuntematonta virkkauslankaa, koukku 2mm. Lankaa meni n. 4g, eli loistava jämäprojekti!

Ja sitten ravelryn kautta sain testattavaksi Lace and Stripes Bun Cover-ohjeen. Mikähän tää nyt on suomeksi, nutturaverkko??

Kuva on vähän tumma...

Lankana tässä oli Novitan Tennessee ja koukku 4mm. Tästä tuli vähän liian löysä ainakin mun hiuksiin. Ohjeessa oli koukun kokona 3,75mm. Ei taida olla Suomessa myynnissä ainakaan ihan missään perusmarketeissa noita. Langan menekki oli 9g.

Sitten vielä vähän viime aikaisia hankintoja...

Miks mun kuvat on kaikki ihan mustia!?! o.O

No joka tapauksessa, DMC:n pikkusakset kirjontaan. On nää vaan niin nätit!

Ja vähän silkkilankaa. Läksin tilaamaan alun perin ihan toista lankaa mutta alunperin haluamani väri oli loppunut. Otin kuitenkin samaa lankaa toisen värisenä. Oli ihan kivaa lankaa mutta mun makuun aivan liian ohutta neulottavaksi (100g = 3000m). Tätä kuvassa olevaa lankaa tuli kaveriks kaksi vyyhteä. Laitoin ton yhden tarpeettoman langan takaisin ja otin tilalle tätä vielä varastossa olevat loput 2 vyyhteä. Noita viimeisiä odotellaan kovasti... Nyt mulla on ihanaa huivilankaa! ;)

 

 Ja hei, lisätääs vielä tännekin...

Jos jollain sattuisi olemaan Designer Knitting spring/summer 2009 ylimääräisenä nurkissa niin ostaisin sen mielelläni! Kaipailen sitä tikrun pitsisukkien ohjetta siitä lehdestä...