Hiljaiseloa on vietetty kun maalla menikin hieman pidempään kun alkuun suunniteltiin. Ja siitä syystä sitten viime viikko oli todella kiireinen kun piti kaikki suunnitellut jutut tehdä paljon lyhyemmässä ajassa.

Mut sitten niihin KYHäilyihin:

Aloitukset 5-9, tiskirättejä novitan puro batikista.

10: rintakoru novitan luxus cottonista

11: toinen rintakoru samasta langasta, vaiheessa tosin vielä.

12: tossut seiskaveikasta

13: junasukat, novita wool

14: pipo gjestalin brisistä.

Jäljessä ollaan mutta onhan tässä vielä muutama päivä aikaa...

Sitten vielä vähän muuta:

Iisalmeen oli avattu uusi lankakauppa. Sama liike on aiemmin toiminut ymmärtääkseni Kajaanissa. Kiitos kovasti mukavalle myyjälle! Ja mieskin viihtyi! Kaupassa oli vino pino autolehtiä. :D

Tässä vähän löytöjä kaupasta.

Nämä kirjat löytyi menomatkalla mökille Varkauden ABC:n kirjapörssistä. Ja Portugese knittingiin tarkoitettu neula odotti loman jälkeen postilaatikossa.

Lapsuudenkoti meni viime viikolla myyntiin. Ostaja tosin on veli vaimonsa kanssa. Kävin tyhjentämässä vähän paikkoja. Sieltä löytyi tämmöisiä aarteita:

Vanhoja virkkauskirjoja (alla näkyvä kirja on tosin esitelty jo joskus pari vuotta taka perin)

Mummin nypläysopas ja vihkollinen kirjoneulemalleja ja kansio jossa oli nypläysmalleja. Sisko on joskus pienenä harrastanut nypläystä ja sain tyynyn lainaan. Ehkä sitäkin joskus ennättäis kokeilla.

Ja vielä tämmöinenkin nypläykseen liittyvä juttu löytyi, tuohelle tehty nypläysmalli. Saas nähdä miten ton saa auki vai pidänkö vaan kiinni ja muistona mummista ettei mene rikki...

Ja vielä yksi reissukuva: