Tänään olis jo neljäs kerta koiralle vaatteita-kurssilla. Siitä on nyt tullut ihan "meidän tyttöjen oma juttu". Eli Bellan kanssa kursseillaan yhdessä. Viimeks paikalla oli useampikin koira, Bella joukossa tietenkin.

Nyt ajattelin vähän laittaa informaatiota siitä missä mennään...

Ekassa kuvassa on kuitukankaasta tehty mallikappale.

Kun malli ei ihan istunut Bellalle niin opettaja sanoi että muutokset voi tehdä suoraan kaavaan. Arvatkaas kuka oli ommellut kaavan tohon mallikappaleeseen... No joo... Pakko tunnustaa että ihan älyttömästi ei oo tullut ommeltua pitkään aikaan...

Sain kuitenkin tehtyä uuden kaavan ja siihen muutokset. Sitten oli sisävuorin ompelun aika.

Punaista fleeceä. Ei noin oranssia mitä kuva antaa ymmärtää. Ja kun toi oli nopea tehdä niin ennätin tekemään samanlaisen kappaleen myös päällyskankaastakin.

Kuvassa fleecevuori (vielä oranssimpana) ja wertex-ulkoilukangas joka näyttää joltain ihan muulta kuvassa... En jaksanut alkaa etsimään kamerasta sopivia säätöjä laiskuuttani enkä enää nyhrännyt tekelettä koiran päälle. Kuva on siis otettu vaan meidän olkkarin pöydällä (mun vanhan kodin entinen ruokapöytä).

Katotaan mitä saadaan aikaan tänään...

Sitten vielä vähän shoppailua...

En oo nyt oikein jaksanut upottaa rahojani lankoihin yms niin oon ostanut pari kirjaa.

Hohdokkaat korut hopeasavesta ja Stitch n Bitch Koukussa. Neulojan käsikirjan samaan settiin sain siskolta viime jouluna lahjaks. Toi hopeasavi-kirja on ihana! Pakko päästä kokeilemaan... Mut saa odottaa kyllä vähän otollisempaa aikaa kun on vähän ylimääräistä rahaa... Tuntuu vievän nää mun harrastukset välillä vähän turhan paljon rahaa...

Mut nyt alan odottelemaan että kello tulee puoli seitsemän ja pääsen lähtemään kurssille. Olis vielä kolme varttia. Taidan uppoutua noihin kirjoihin ja nauttia vielä jonkun energiajuoman. Väsyttää nimittäin älyttömästi ja kahvi ei oikein vieläkään maistu viime viikkoisen vatsataudin jäljiltä. Meillä on ollut ihan muuta ohjelmaa öisin kun nukkumista. Toissa yönä iso koira herätti puoli kolmen maissa... Meille oli järjestetty tekemistä. Makkarissa oli pissaa monta lammikkoa ja vesikuppi kaadettu pitkin lattioita. Lisäks joku uneton (Eetu) oli syönyt jonkun teeveen piuhan poikki ja mun rintiskoiden olkaimet kanssa... Arvatkaas naurattiko... Kysyin mieheltä, kun noustiin ylös katsomaan mikä koiria vaivaa, että onko koirat tehneet jotain... Mies totesi että tuskin mitään kovin ihmeellistä... Joo, eipä... Samoin eilen meidän työpäivän aikana Jimi oli keksinyt Eetulle tekemistä ja antanut mun pannan ja kukkaron pureskeltavaks. Oli siis ottanut ne eteisen lipaston päältä... Kunhan tästä illasta on selvitty niin meillä vietellään vähän hiljaiseloa kun koirilla on pientä vatsataudin poikasta. Ainakin miehen tän päiväisten löytöjen perusteella... Mä olen sopivasti kaks päivää vapaalla. Lisäks saan siskon tänne askartelukaveriks. Mies lähti sitä hakemaan puol viiden korvilla.