Ilmeisesti se että en saa kuvia siirrettyä koneelle ei johdu siitä että kamera/johto on viallinen. Koneesta nyt ilmeisesti johtuu sittenkin. Ainakin siskon koneelle sain kuvia siirrettyä eilen kun kokeilin.
Mutta nyt sitten vähän valmistuneita...
tää kesä on ollut niin kylmä että täällä on varauduttu ihan kunnolla:

1765913.jpg
Siskolle tehty huivi novitan mambosta ja seiskaveikasta. Mamboa meni noin 300g ja seitsemää veljestä vähän reilut 150g. Neulomisprosessi vaan venyi kun mamboa ei riittänytkään 2 kerää ja tota punaista ei enää löytynyt mistään jälkeen päin. Vahingossa sitten tarjoustalossa tota bongasin ja pakkohan se oli ostaa kerä vielä kun sattui olemaan. No huivi valmistui lopulta ja saaja oli tyytyväinen. Täytyy vielä yrittää saada tänään kuva jossa huivi on ihan kaulaan kiedottu.

Muoks. Tässä nyt sitten vihdoin sekin kuva:

1956658.jpg

Sitten mun eka Dragon Scarf joka on mm. täällä.

1765937.jpg
Myös tää päätyi siskon hellään huomaan lopulta. Itselle ihan samanlainen on työn alla ja toivottavasti ennen pakkasia valmis. Tai no käytännössä tää kesähän on ihan yhtä kylmä ollut kun viime talvi... o.O Pari lämmintä päivää kyllä oli ja systerin kanssa juoksutettiin isäntää hiki hatussa pitkin kaupunkia ja kirppareita perjantaina... :D Mut nyt eksyin taas aiheesta...

Toinen Dragon scarf:

1765955.jpg
Lankana novitan sonja ja vähän alle kaks kerää. Tämä on onneks edelleen itsellä. :)
Kiinnityssysteemejä tosin kaipaisin edelleen näihin.