Nyt on sitten kaksvitoset (neljännesvuosisata!) vietetty. Meillä oltiin ja systeri, sen poikaystävä tuli käymään ja poikkespa Aleksikin matkalla Turusta Lappeenrantaan. Että rauhallisissa merkeissä meni mutta kivaa oli! :)

Tänään oli kiva herätä uuteen aamuun. Eilinen päivä meni kerrankin nappiin ihan täysin ja oli hyvä mieli koko päivän!

Lopputili ylitti odotukset ja tänään saadaan kaikki asiat hoidettua päiväjärjestykseen. Eilinen työhaastattelu meni hyvin ja huomiselle olis uusi tiedossa. Tällekin päivälle olis ollut mutta sen taidan perua. En oikein taloudellisista syistä voi noita osa-aikatöitä tehdä... Tänään saan tietää miten ton eilisen haastattelun käy. Haastattelija ainakin oli sitä mieltä että paikka on mun kun tehdas tän päivän aikana kartoittaa työntekijätilanteen. Jos siis tarvitsevat vielä niin hyvä mun kannalta. Jos ei niin sitten panostan taas 110% huomiseen haastatteluun. Eilen sain lisäks tutulta puhelinnumeron paikkaan joka mahdollisesti vois oppisopimuspaikan tarjota. En vaan ihan vielä ole sinne soittanut. Katson ensin nää meneillään olevat säädöt tästä. Ja isäntä sai kanssa kutsun työhaastatteluun tälle päivälle. Mikä sen parempaa kun molemmat päästäis vähäks aikaa töihin.

Ja toinen mukava asia eilisestä... Pääsin viimeinkin mukaan neulomaan näiden paikallisten neulojien kanssa! Ihania ihmisiä kaikki ja kivaa oli. Mukana oli mm. Anne, Tupuna, Tiuku ja Punanen. Kiitoksia seurasta kaikille jos tänne eksytte! :)

Ja sitten kameran akusta... Se löytyi viikko sitten. Kun on ihminen jolla näkö ja äly molemmat pelaa niin se kyllä tunnistaa kameran akun juomalasien joukosta. Siskoni siis... Oli täällä viime viikolla auttelemassa synttäreiden takia. Akku oli laitettu jemmaan lasikaappiin jossa mulla kerran oli kamerakin. Ja ihan oli päällimmäisenä. Toista kuukautta tota on etsitty ja monesti oon ton kaapin katsonutkin... Ei hyvää päivää tätä järjen köyhyyttä... Mutta nyt on sitten toinen ongelma. Joko johto tai kamera ei toimi kunnolla kun en meinaa saada kuvia koneelle. Kaks kuvaa sain viimeks siirrettyä ennen kun alkoi jumittamaan ja tietenkään nekään kuvat ei olleet mitenkään käsitöihin liittyviä. No nyt tulee sisko käymään viikonlopuks taas. Kokeillaan sen johdolla ja kameralla...

Joo ja en pointet on parhaillaan pesukoneessa... Eilen illalla valmistuivat. Pitäkäähän peukkuja että ne onnistuu! ;) Raporttia jahka kone on työnsä tehnyt... Nettipimennossa tuskin enää tänään ollaan niin kun pari päivää tossa oltiin. Vista ja meidän netti kun ei ole hyvä pari ja xp ei suostunut asentumaan koneelle. Tänään isäntä yrittää päivittää tän kyllä vähän tuoreempaan versioon.