Sain ihanalta SAYltani postia perjantaina. Paketista löytyi violetin sävyinen askartelupakkaus, enkelikiiltokuva-arkki, koiratarroja, kesäisen värisiä kangaskukkia, nauhapaketti, paperiarkkeja ja ihana kortti! Kiitos kovasti! Oli ihania tarvikkeita! Noi nauhat varsinkin oli kivoja koska olen suunnitellut ostavani jotain saman sävyisiä laukkuprojektiin mutta nyt ei tarvinnut kun tässä paketissa noita tuli. :)

Tässä postauksessa ei nyt ole kuvaa koska tällä kertaa on kameran akku kateissa. Se oli perjantain latauksessa mutta kun molemmat ollaan samanlaisia lahopäitä niin nyt ei taas muistu mieleen mihin se on laitettu ja kumpi sen on laittanut... Mutta kuva seuraa perässä.

Kuva lisätty:
1786906.jpg

ja vielä viimeisen kuukauden lähetys:

1786921.jpg

Tässä paketissa oli leimasinkirjaimia, keijukiiltokuvia, tarroja, violetteja koristeita esim kortteihin, pieni palapeli, suloinen koirakortti (mun koirakuume vaan kasvaa!) ja maailman parasta suklaata eli fazerin sininen patukka!

Nyt en tälle enää tehnyt omaa merkintää vaan lisäsin tähän samaan kun ton kierroksen päättymisestä on kuitenkin jo kuukausi.
Niin joo ja mun SAY oli Saana. :) Kiitos kovasti jos tänne eksyt! :)

Ja joo tosiaan. Mä toimin itse SAYna Iitaliinille.